increase-seo-rankings-add-blog-website-820x400

Așa cum s-a mai spus de nenumărate ori, SEO se află în permanentă schimbare. Una din cele mai bune metode de a fi la curent cu noutățile SEO este să urmărești unele din cele mai de top bloguri SEO.

În continuare vă prezentăm cele mai bune 10 bloguri SEO de citit în 2017.

10. Silkweb
Din 2005 Silkweb oferă servicii marketing, web design și eCommerce, iar mai recent websiteul companiei dispune și de un blog: https://www.silkweb.ro/blog/, de unde cititorii pot învăța care-s strategiile de marketing online precum și care-s pașii pentru a-și optimiza website-ul.

Calatoria noastra a inceput cu doar trei proaspat absolventi de facultate si cu misiunea de a oferi antreprenorilor din Romania servicii si produse care sa ii ajute sa vanda online, 100% romanesti. Pe parcursul drumului, ni s-au alaturat si alti oameni valorosi, ce s-au dedicat aceleiasi misiuni. Astazi suntem 15.

9. AglieMedia
AglieMedia este o platfomă ce oferă servicii seo, însoțite de blogul https://agilemedia.com/ro/blog/, unde aceștia țin la curent cititorii cu schimbările majore ce au loc în interfața motoarelor de căutare.

Despre AglieMedia, ei menționează:

Într-o lume unde totul se întamplă într-un ritm alert, luarea deciziilor în timp real poate fi crucială. Ne dorim ca pentru orice client să oferim soluții complete pentru a atinge rezultatele dorite.

8. SEObloguri
Deși fără domeniu privat, http://seobloguri.blogspot.md/, îți oferă regulat sfaturi și idei cu referire la optimizarea SEO a website-ului tău.
În legătură cu intimitatea de pe moatoarele de căutare, SEObloguri afirmă:

Majoritatea utilizatorilor cred ca nimic nu ameninta mai mult intimitatea si activitatea pe net ca motoarele de cautare. Acestea se integreaza perfect cu activitatea dvs pe net si urmaresc tot ce faci sau ce vizualizezi.

7. iAgency
Cum să faci o optimizare SEO a imaginilor, care e diferența dintre SEO și SEM, cum funcționează motorul de căutare Google, sunt doar 3 din cele mai recente subiecte de pe http://www.iagency.ro/blog. În spatele blogului stă o echipă de tineri care se autonumesc ”alpiniști ai motoarelor de căutare”. Aceștia mai adaugă:

Toată munca noastra consta în a aduce site-ul tau pe culmile potrivite, astfel incat potentialii clienti sa poata ajunge la el. Construim strategii de marketing online, care sa se potriveasca cu obiectivele si bugetul tau!

6. SEO ATTAGENCY
Dacă te întrebi cum să creștii un website cu potențial SEO maxim, cum poți ajuta rețelele social-media în optimizarea SEO sau care sunt Tehnicile elementare de SEO, atunci http://seo.attagency.ro/blog/ are răspunsul pentru aceste întrebări, și nu doar.
Unul din cele mai larg-utilizate lozinci ale echipei SEO ATTANGECY

Dacă doriți cât mai multe persoane să vă acceseze site-ul, luați în considerare adăugarea de mai multe uși. Și nu doar mai multe, ci uși de diferite forme și mărimi.

5. Amplica
Unul din puținele bloguri, din Republica Moldova, de optimizare a website-ului tău este https://amplica.md/blog/. Pe lângă serviciile SEO (și nu doar) prestate, blogul Amplica te ține la curent cu cele mai noi tendințe ale internetului în materie de marketing SEO, precum și ce provocări te așteapă în 2017.
Referitor la echipa sa, Denis Tabac menționează:

Totul începe de la o echipă plină de entuziasm, dedicați în tot ceea ce facem dorind să oferim clienților cea mai simplă și comodă metodă de a fi online fără bătăi de cap.

4. netSEO
Odată ce te hotărăști să dezvolți o afacere online, un magazin online sau pur și simplu îti dorești să îmbunătățești ceea ce ai dezvoltat în trecut, trebuie sa alegi un partener cu care să începi acest proiect. netSEO îți oferă sfaturi, ajutor și motive ce îti vor ușura alegerea partenerului SEO dorit, prin intermediul blogului https://netseo.ro/blog/

Având în vedere informațiile și serviciile care le oferă, netSEO spune:

Împreună vom crea o structură SEO pentru magazinul online, structura care va ajuta la indexarea, în Google, corectă și completă a tuturor paginilor din site (Categorii, Subcategorii, Produse, Pagini CMS).

3. Blog-Seo
OSEOM MEDIA SRL, în fruntea echipei cu Alina Orel – Project Manager, au dezvoltat blogul http://www.blog-seo.ro/blog/. Conform acestora, în prezent Page Rank-ul este mort, iar ceea ce contează cel mai mult acum este conținutul de calitate și backlinkurile de calitate.

Vizavi de statul și experiența lor, OSEOM declară:

Echipa noastră este formată din specialiști cu experiență în Marketing Online și Web development. Ne plac antreprenorii cu inițiativă și ne place să ajutăm doritorii de a-și transforma afacerile online în afaceri profitabile.

2. SEOlium
Mottoul acestui blog este: ”Tot în viață este despre SEO. Cu excepția SEO. SEO este despre putere.”. SEOlium te învață în ce constă procesul de optimizare web, cum se aduce un site pe primele poziții din Google precum și metoda potrivită de SEO a site-ului tău pentru a te bucura de noi performanțe online.

Cu referire la valorile SEOlium, echipa menționează:

Preţuim de asemenea imaginaţia, creativitatea şi nebunia, drept pentru care punem mai degrabă accentul pe o idee excelentă, decât pe efortul depus la implementarea ei, din care motiv am şi ales să oferim servicii de consultanţă SEO.

1. Cristi-Ionita

”Când pasiunea devine meserie, poți spune că ești împlinit din punct de vedere profesional.”

Așa se autocaraterizează Cristi Ioniță, autorul blogului http://cristi-ionita.ro/author/ionita/. Periodic autorul blogului își informează cititorii despre cele mai noi detalii din sfera SEO, precum și din cea a economiei, în general.

Pentru mai multe postări similare, vă invităm să ne urmăriți, iar dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *