Sfaturi SEO pentru Facebook, Yelp, Pinterest și Google

optimizarea SEO via Rangval Services!Înainte ca internetul să fie disponibil pe scară largă, afacerea dumneavoastră s-ar fi bazat pe articole din presa galbenă care urma să fie descoperită de noii clienți.

Deseori, cineva putea să vă numească concurent cu literă mare, dacă ați fi plătit banere imprimate în format mare sau dacă denumirea mărcii dumneavoastră începe cu una dintre primele litere ale alfabetului.

Datorită internetului, e mai ușor de găsit orice tip de business doar inserând cuvinte-cheie în motoarele de căutare sau pur și simplu verificând rețelele de socializare. De fapt, 81% din cumpărători se informează din sursele de internet despre un produs înainte de a-l procura. Acum, este mai important ca niciodată să creați o pagină web pentru afacerea dumneavoastră. De asemenea, este necesar să o răspândiți pe platformele sociale. Ele ajută la formarea unei relații de lungă durată cu clienții unui business, permițând comunicarea constantă. Astfel, numărul de clienți loiali crește și în final veți primi feedback-uri pozitive, fapt ce va ridica compania la următorul nivel.

Echipa Rangval vă oferă niște sfaturi utile pentru a optimiza pagina dvs. de business pe Facebook, Yelp, Pinterest și desigur Google. Cei mai ușori pași de a îmbunătăți paginile dvs. pot duce la un rezultat impunător ridicând traficul, mărind numărul de clienți și respectiv venit mai mare.

Ghid de optimizare SEO pentru:

Facebook

 1. Creați o adresă URL care se potrivește cu numele paginii.
 2. Accentuați cine sunteți și ce oferiți în secțiunea descrierea paginii.
 3. Creați un nume de pagină de marcă și memorabilă.
 4. Like-urile la pagina dvs. nu afectează clasamentul motorului de căutare Google.
 5. Cu cât mai multe postări sunt amplasate pe pagina dvs. din Facebook cu atât mai multe știri vor inunda news feed-ul. Astfel, mai mulți abonați vor vizualiza pagina dvs.

Yelp

 1. Revendicați afacerea dvs.
 2. Clasamentul înalt dă de știre că afacerea dvs. este căutată.Clasament înalt împreună cu Rangval Services!
 3. Recenziile sunt văzute drept conținut. Deci, este benefic business-ului atunci când se adaugă un conținut nou.
 4. Comentariile afectează lizibitatea și asigură alte business-uri să adreseze feedback-uri negative în adresa dvs. fapt ce va afecta reputația business-ului dvs.
 5. Încurajați clienții să scrie o recenzie afacerii dvs. pe Yelp și s-o posteze.
 6. Adăugați cât mai multă informație despre business pentru a spori lizibilitatea. Yelp preferă profiluri complete.

Pinterest

 1. Utilizați un headline și o descriere amănunțită care include termeni de căutare.
 2. Folosiți cuvinte-cheie des introduse descriind produsul sau pagina, însă nu uitați că aceasta va fi o legendă a imaginii.
 3. Monitorizați pagina dvs. prin Pinterest analytics. Aceasta vă va asigura să vedeți ce preferă vizitatorii dvs.

Google

 1. Revendicați afacerea dvs. În mod contrar, afacerea nu va fi amplasată pe hărțile locale și liste Google.
 2. Adăugați imagini. Business-urile care o fac, primesc mai mult de 42% de solicitări de indicații rutiere de la Hărțile Google decât cei care nu adaugă imagini.
 3. Folosiți Compania mea pe Google pentru a observa felul în care clienții caută afacerea dvs. De asemenea, puteți vedea țara clienților voștri.

Notă! Google are o echipă specială care crează descrieri pentru numeroase afaceri bazându-se pe recenzii și surse online.

Acestea sunt doar cîteva site-uri web care le puteți utiliza în scopul de a promova afacerea dvs. și a aduce profit semnificativ. Pentru mai multe detalii contactați-ne și noi vom răspunde în cel mai scurt timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *