Optimizarea experienței utilizatorilor a site-ului dvs.

Experiența utilizatorilor mereu a fost un element considerabil, dar mai mult ca atât, trebuie integrat în strategia dvs. SEO fiind un experiment pentru totdeauna.
Precum algoritmele Google au evoluat, acum sunt capabile să înțeleagă mai bine dacă vizualizatorul a avut o experiență pozitivă în urma navigării pe site-ului dvs. Cu cât mai bine veți putea înțelege intenția vizualizatorilor dvs., cu atât veți îmbunătăți site-ul dvs. corespunzător.
Cum de aplicat aceasta?

Chestionare pentru vizualizatorii site-ului dvs.

Studiul ”Vocea clienților” vă permite să întrebați vizualizatorii care accesează site-ul dvs. dacă i-ați ajutat să-și atingă scopul și dacă sunt mulțumiți. Acest lucru poate fi obținut în urma sondajelor de opinie pe site-ul dvs. Astfel veți putea urmări dacă ați convertit persoana sau dacă ea a iesit de pe site-ul dvs. totalmente. Un instrument ca Hotjar vă ușurează viața.Chestionare HotJar - Rangval
Deseori, proprietarii site-urilor se simt de parcă știu ce e mai bine pentru clienții lor. Dar dacă nu încerci să-i asculți, de unde știi sigur?

Adresați întrebări corecte

Adresați tipuri de întrebări potrivite pentru sondajele dvs., de altfel, răspunsurile primite nu vor fi utile. Aici sunt cîteva exemple:

  1. Care a fost prima ta impresie când ai accesat site-ul?
  2. Care a fost singurul lucru pe site care te-a oprit să-l procuri?
  3. Lipsește ceva pe pagină care ar putea ajuta cu decizia ta?
  4. De ce ne-ai ales pe noi dar nu pe concurenții noștri?
  5. De ce ai părăsit site-ul atât de rapid?

Urmăriți felul în care vizitatorii navighează site-ul dvs.

Pentru a înțelege 100% felul în care vizualizatorii interacționează cu site-ul dvs., vă recomandăm să înregistrați activitatea vizualizatorului. Cu aceasta vă poate ajuta, de asemenea, HotJar.
HotJar înregristrarea activității utilizatorului
Deși, sunt multe experimente SEO pe care le puteți testa. Echipa Rangval vă asigură că odată ce încercați idei noi și în același timp utile pentru îmbunătățirea relației vizitator-site și optimizarea SEO, atunci nu ezitați să o faceți!

Pentru mai multe detalii, contactați Echipa Rangval și vă vom respunde la întrebări cât de rapid posibil!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *