Oferte personalizate – Ce caută clienții

Deși există numeroase tactici și ghiduri de urmat atunci când vă serviți clienții, personalizarea a început să devină din ce în ce mai importantă. Deci, vă întrebați la ce se referă personalizarea. Este clar că e un câmp mai vast decât adresarea clienților dvs. folosind numele lor. Una dintre metodele de personalizare este oferta personalizată. Fiind conștienți de semnificația sa, companiile și brandurile încearcă în zilele noastre să găsească modalități de a prezenta oferte personalizate pe baza preferințelor și datelor colectate de la clienți. O modalitate de a exploata aceste date este de a consulta o echipă de profesioniști.

Ce caută clienții

Nu ar fi absurd dacă vă puneți la îndoială valoarea ofertelor personalizate. Cu toate acestea, într-o epocă în care există o mulțime de date despre clienții dvs., de ce să nu le folosiți? Multe cercetări și studii au arătat că clienților le pasă de oferte speciale care le sunt adresate în special pe baza preferințelor lor. De fapt, aceștia sunt aparent interesați de produse și servicii personalizate, chiar dacă trebuie să aștepte o perioadă mai lungă de timp pentru a le obține. Cum am menționat deja, adresarea clienților dvs. prin numele lor nu este singurul lucru pe care ei îl așteaptă de la dvs. De exemplu, mulți clienți au nevoie de e-mailuri personalizate energizante și eficiente care să le satisfacă nevoile. Unii dintre ei sunt incitați de anunțurile stimulate care sunt create exact pentru activitățile lor de căutare de pe internet.

Din păcate, încercarea de a utiliza toate datele colectate pe cont propriu pentru a oferi clienților dvs. oferte personalizate va fi extrem de complicat și obositor. Din acest motiv, inteligența artificială a devenit crucială pentru îmbunătățirea experienței clienților. Cu toate acestea, o echipă capabilă să recurgă la tehnologia avansată va fi întotdeauna necesară. Cu o gamă largă de servicii oferite de Rangval, puteți fi siguri că echipa noastră va face minuni cu ofertele personalizate și va crește conversiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *