Donam pentru a face lumea un loc mai bun

In fiecare zi, sute de oameni din Republica Moldova se confrunta cu greutati financiare si materiale. Din pacate, nivelul scazut de trai din tara influenteaza si modul de viata al locuitorilor. Mancarea, hainele si toate cele strict necesare lipsesc din casele multora.

Afland despre povestea Valeriei-Georgiana, am ramas impresionati de jertfa parintilor si modestia acestora. Problema fetitei e grava, dar e aproape solutionata. Ea a fost diagnosticata cu malformatii cardiace congenitale (canalul atrioventricular comun si 3 gauri la inima), dintre care 2 au fost tratate prin cale chirurgicala in Turcia si la Chisinau. Medicii au refuzat sa opereze a 3-a gaura, din motiv ca sansele de a supravietui operatiei erau mult prea mici.

Acum, Valeria-Georgiana are la dispozitie 6 luni sa isi revina si sa devina mai puternica. Urmeaza o evaluare a sanatatii in 6 luni si medicii vor decide daca este urgenta operarea celei de-a 3 gauri.
Din pacate, fetita nu prea are dorinta de a manca. Dar este energica, vesela si optimista.

Pe 13 aprilie, le-am facut o vizita si le-am dus jucarii, haine si mancare. Bucuria se putea citi pe fetele lor si ne multumeau necontenit. A fost un gest mic, dar ne bucuram ca cu ocazia sarbatorii de Pasti am facut o familie sa zambeasca.

Donatie de Pasti la Calarasi
Donatie de Pasti la Calarasi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *