Cum să alegi corect subiectele pentru Blogul tău?

Precum se știe bine, conținutul unui Blog e mai important decît designul acestuia. Nu te baza 100% pe design- dacă nu ai conținut util, interesant și captivant- degeaba muncești! Este necesar să alegi un aspect plăcut, un logo calitativ și sugestiv – și gata ești pregătit pentru a lucra la conținut!

Ce este conținutul unui blog, și pe care să-l alegi?

În primul rînd acesta începe cu titlurile pe care le alegi! Aceste sînt în contact direct cu publicul și cu ce caută acesta. Despre ce vrei să scrii? Ce audiență vrei să atragi? Aceste 2 intrebări sînt primordiale, definește bine ce fel de tematici vei aborda și alege cu atenție categoriile blogului. Respectă această strategie, verifică și schimbă direcția blogului dacă nu ești mulțumit de felul cum arată acesta. Nu exagera cu titlurile, desemenea evită și excesul de share al acestora pe Facebook.
Citește ce ai scris cu voce tare, lasă ceva timp să treacă, si citeste-l din nou! Această tactică te va ajuta să evidențiezi și să faci diferența! Acum, internetul ne oferă o avalanșă de titluri pentru blog, și aceasta iți face alegerea mai dificilă. Competiția pentru cuvintele cheie este mare, și blogerii cercetează mult pîna aleg subiectul potrivit! Majoritatea siteurilor preferă să posteze de la 3 pînă la 10 articole pe lună, după care le utilizează pentru a face share și a se promova în diferite canale de advertisement.

Rangval Blog
Atunci când publici pe blog în mod regulat, epuizezi ușor și rapid lista de titluri. După care trebuie să urmeze o perioadă în care ești în căutare de subiecte noi. Să găsești subiecte bune răpește mult timp, si este foarte important să poți găsi o balanță în tot ceea ce faci!
Deobicei titlurile bune urmăreasc același scop:

    • Răspund la întrebarile consumatorului
    • Se concentrează pe necesitățile directe ale consumatorului
    • Acestea trebuie să aducă trafic siteului tău

Deci, atunci cînd ai nevoie de o listă de titluri pentru blogul tău, e greu să urmărești acești pași ca să îndeplinești cu certituidine aceste criterii. Este cel mai bine să obții niște subiecte pentru Blogul tău care întrunesc și cuvintele cheie ale afacerii tale. De asemenea poți folosi generatoare pentru a evidenția cuvintele cheie necesare domeniului în care lucrezi.
Blog seo rangval services

Răspunde corect la următoarele întrebări, și cu siguranță o să alegi subiecte potrivite pentru blogul tau:

⇨ Cine este publicul pentru acest subiect? Tu în calitate de blogger, ești capabil să captivezi audiența cu subiectele tale?

⇨ Este subiectul tău întrebat și căutat de mult timp? Va fi relevant în șase luni, un an, doi ani sau cinci ani?
⇨ Cât de mare este publicul țintă pentru acest subiect? Cum vei motiva publicul să recomnde articolul de pe blogul tau?
⇨ Ca și Blogger ești capabil să vii cu idei noi, să actualizezi informația în timp îndelungat?
⇨ Cât de mare este concurența pentru subiectul pe care îl folosești? Trebuie să ei în considerație: alte bloguri, site-uri web, reviste, ziare, buletine, vloguri, emisiuni TV, emisiuni radio, podcast-uri, canale YouTube, pagini Facebook și alte tipuri de conținut.
⇨ Ce vei face tu diferit de alții, ca să atragi audiența? Poate titluri mai atrăgătoare sau interactive? Cine știe? Multă baftă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *