Blogul poate fi metoda ideală de creștere a traficului către site-ul tău. Mai mult decît atît, vei putea oferi vizitatorilor informații utile și interesante care te vor premia cu vizite și contracte repetate. Blogul poate crește numărul de pagini indexate și folosirea cuvintelor cheie pe site. Pentru a afla cum să crești traficul siteul tau postând articole pe blog, ține cont de următorii pași:

blog_traffic✦ Determină cuvintele cheie  și pune accentul pe frazele ce îți aduc vizitatorii.  Dacă scrii articole pentru blog care conțin cuvintele cheie relevante pentru afacerea ta – densitatea cuvintelor cheie pe site-ul tău va crește aducând mai mulți vizitatori.

✦ Publică articole pe blog în mod regulat. Frecvența cu care publici articole noi pe blog poate varia dar și depinde de domeniul afacerii tale, stilul tău de a scrie  și de frecvența noutăților fulger care apar în activitatea ta. Noi îți recomandăm să publici cît mai des articole calitative pe blog, deoarece această practică va crește numărul de pagini indexate pe site-ul tău și creează multiple puncte de intrare a motoarelor de căutare și altor surse pe site.

✓ Adaugă un studiu, sondaj sau un forum interactiv la blogul tau, dacă nu ai posibilitatea de a publica des conținut nou pe blog. Aceste detalii vor crește cu siguranță traficul, oferind posibiliate conținutului nou de a fi publicat pe blog și recunoscut de algoritmii motoarelor de căutare.

✦ Adresează întrebări cititorilor în cadrul articolelor pe blog. Adresarea întrebărilor la inceputul sau sfîrsitul articolului vor provoca discuții între cititorii articolului pe marginea conținutului tău.

✓Verifică ca secțiunea pentru comentarii să fie activată înainte să adresezi întrebări, ceea ce va permite ca răspunsurile și discuțiile să fie postate anume la articolul corespunzător.

✦ Fă legătura dintre blogul tău și alte bloguri din același domeniu de activitate. Aceasta te poate ajuta să aduci vizitatori noi și să creezi noi posibilități de back link-uri de la alte site-uri.

✓Comentează articolele de pe alte site-uri având posibilitatea să incluzi link-ul site-ului tău în comentarii.

✦Adaugă butoanele pentru rețelele sociale. Aceste detalii vor oferi posibiltatea cititorilor care au găsit articolul tău să-l distribuie pe rețelele sociale sau trimiterea acestuia prin email. Verifică cu webmaster-ul sau platforma blogului pentru a vedea cum e posibil de adăugat butoanele de distribuire pentru articolele tale.

blog traffic

Respectind aceste indicații vei crește productivitatea blogului tău și vei fi mai sigur pe tine și pe ceea ce faci!

Dacă țe-a fost de folos acest articol, nu ezita sa ne lași un comentariu, sau dacă ai intrebari – Echipa Rangval este aici pentru a te ajuta! RangvalServices  poate da un suflu nou afacerii tale în concordanță cu personalitatea ta, dar și conform cerințelor actuale din domeniul marketing-ului și SEO.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *