Act de caritate pentru cîinii fara adapost

Caritate pentru azilul ”Cățelus” - Casa Katharina

Azilul de câini fără adăpost ”Cățelus” este o organizație non-profit, fondată în anul 2009 de către asociația germană pentru protecția animalelor ”Casa Katharina”, care este și finanțatorul acestui proiect. În prezent, centrul are în îngrijirea sa circa 400 de exemplare canine, care sunt salvate și întreținute grație donațiilor străine.

Caritate pentru azilul ”Cățelus” - Casa Katharina

Circa 400 de cîini şi-au găsit o casă la adăpostul din satul Ciobanovca, Anenii Noi. Adăpostul se află în incinta unei foste ferme, care a fost reutilată pentru a corespunde standardelor europene în ceea ce priveşte găzduirea cîinilor. La centru sunt aduşi cîini din toate localităţile centrului Republicii, inclusiv din Chişinău.
Recent echipa Rangval a vizitat Azilul de animale ”Cățelus” Casa Katharina. Împreună am organizat o acțiune de caritate pentru animalele din acest azil. Pe noi ne sensibilizeaza cazul animalelor fara stăpîn, neajutorate și fără adăpost.

Caritate pentru azilul ”Cățelus” - Casa Katharina

Respectăm munca oamenilor în acest azil, răbdarea și devotamentul față de aceste animale. Cu regret în Republica Moldova, avem puține azile, și pe lîngă aceasta tot mai puțini oamnei care donează.
Vă imaginați dacă fiecare dintre noi ar contribui? Ajutorul fiecaruia contează, vă indemnăm sa nu fiți indiferenți.
Dmnul Ion Gnilenco – președintele asociației susține că alimentarea cîinilor, dar şi alte cheltuieli, sunt acoperite de donatori privaţi din Republica Moldova şi Germania.
De asemenea, în incinta azilului funcţionează un punct medical pentru cîini, unde prietenii noştri patrupezi beneficiază de îngrijire sanitară adecvată.
Iniţiatorii proiectului speră să poată identifica curînd noi surse de finanţare pentru a mări numărul de cîini, dar şi pentru a putea construi un nou adăpost.

Hai să fim mai buni! 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *